Woning laten verbouwen

Wilt u uw woning laten verbouwen? Een dakopbouw laten plaatsen of een maatwerk keuken laten maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken alles op maat in onze eigen timmerwerkplaats en hebben gevoel voor de bijzondere details van alle bouwstijlen. Ons specialisme is de jaren dertig stijl. Wij kunnen bijvoorbeeld een glas-in-lood separatie opnieuw maken.

U kunt door ons uw woning laten verbouwen in elke gewenste stijl. Een moderne aanbouw aan een klassiek huis, of juist een dakopbouw in de moderne stijl van uw huis. In de bekroonde wijk Kattenbroek (Amersfoort) hebben wij een aantal jaren geleden een eerste dakopbouw geplaatst die aansloot bij de architectuur van de wijk. Al snel kregen we meer opdrachten om een woning te laten verbouwen uit de wijk. Nu zijn hele straten in Kattenbroek door ons van dakopbouwen voorzien.

Uw woning laten verbouwen, altijd in overleg

Samen met u en eventueel met een architect spreken we de verbouwingen uitgebreid door. U vertelt welke materialen en welk afwerkingsniveau u wilt, wij stellen een realistische prijs voor. Uw huis laten verbouwen is altijd maatwerk. Overleg over de uitvoering is essentieel. U kunt bij ons ook tijdens de verbouwingen terecht met vragen en nieuwe inzichten. Wij zullen er alles aan doen uw verbouwingen volgens uw wensen uit te voeren.

Verbouwingen komen zelden alleen. Een mooie uitbouw die grenst aan een verveloze muur is jammer van uw inspanning. Wij hebben ervaring met het aansluiten van oudbouw en nieuwbouw op elkaar en adviseren u graag over de meest passende aansluiting. Daarbij houden we de kosten van de verbouwingen goed in de gaten, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Komt u ruimte tekort in uw huis? Samen met u bedenken we een oplossing die niet alleen het probleem oplost, maar ook uw huis mooier maakt. We kunnen er zelfs voor zorgen dat uw energierekening naar beneden gaat. We denken daarbij door ruimtes heen en zorgen dat de aanbouw tot in het kleinste detail aansluit bij uw huis. We wijzen u van tevoren op mogelijke knelpunten en passen ons ontwerp zo nodig aan op aanvullende wensen.

Een huis waarin geleefd wordt, heeft regelmatig een opknapbeurt nodig. Wij hebben specialisten in dienst voor alle soorten werkzaamheden, van het vernieuwen van leidingwerk tot het vervangen van het dak. Daarnaast hebben we goede relaties met diverse specialisten, die u net zo zorgvuldig van dienst zijn als onze vaste mensen.