Bedrijfspanden laten bouwen

Wilt u een of meerdere bedrijfspanden laten bouwen? Dankzij ruime ervaring in het bouwen van verschillende bedrijfspanden spelen we snel in op bouwvoorschriften en eisen voor uw bedrijf. We hebben ervaring met het bouwen van grote kantoren, kinderdagverblijven en andere bedrijfspanden. Wilt u advies over de architectuur? U kunt putten uit ons uitgebreide netwerk van vormgevers en ontwerpers. Wilt u een oplossing op maat voor het uitbreiden of inkrimpen van uw bedrijfspanden? We staan voor u klaar.

Tiemessen bv is een compact aannemersbedrijf dat snel kan opschalen. Zo kunnen we kleine bedrijfspanden neerzetten met een vast team dat al jaren samenwerkt, maar ook grote projecten vormgeven. Wij kunnen putten uit een groep ervaren zelfstandigen met wie we regelmatig samenwerken. U kunt tijdens de bouw bij een ieder van ons terecht met vragen. Ook bij grote projecten is heldere communicatie van groot belang. Kortom: hoe groot of hoe klein uw bedrijfspanden ook moeten worden, u kunt bij ons terecht.

Technische eisen

Als eigenaar van een bedrijf of instelling moet u aan veel technische en juridische eisen voldoen. Overheden en andere instanties vragen allerlei garanties voordat u aan het bouwen van uw bedrijfspanden toekomt. Wij kennen de eisen en wensen uit ervaring. Als u dat wilt, kunnen wij u ondersteunen bij het aanvragen van vergunningen en het regelen van ander papierwerk. In het werk houden wij altijd rekening met de eisen die aan uw bedrijfspanden gesteld worden.

Grotere bedrijfspanden laten bouwen

Bedrijven kunnen groeien of krimpen. Het is dan handig als uw bedrijfspand snel kan worden aangepast. Wij kunnen zorgen voor een mooie op- of aanbouw die naadloos aansluit bij het bestaande gebouw. In Oosterbeek en Wageningen hebben we verschillende winkelpanden uitgebreid. Ook hebben wij bedrijfspanden gebouwd in het Gooi, in Renkum, in Amersfoort, Leusden en elders in Gelderland.

 

 

Ja, ik wil graag een offerte aanvragen