Wie zijn wij

Marcel Peperkamp, eigenaar Tiemessen bouwprojekten:

 

“Na een doorstart in 2013 is Tiemessen Bouwprojekten als klein en flexibel aannemingsbedrijf  in Wageningen verder gegaan. We zijn nu beter in staat te reageren op veranderingen in de markt en kunnen nog steeds snel opschalen voor grote projecten.  Wij bouwen nu met een kleine selecte groep allround vakmensen. Allen zijn  gewend geheel zelfstandig een project uit te voeren. Ze coördineren daarbij  ook de werkzaamheden van onderaannemers.

Het  leukste van het werken in ons aannemingsbedrijf in Wageningen is het projectmatige karakter. Iedere opdracht is anders. Het vraagt veel van je creativiteit, je inzicht en je vaardigheden. Dat maakt ons bij uitstek een flexibel aannemingsbedrijf. Het is zoeken naar oplossingen voor soms bijna onoplosbare vraagstukken. De mensen op de werkvloer zien dat als een uitdaging. Ze denken  mee en zijn zeer oplossingsgericht. Boven alles staat bij ons de kwaliteit van het werk, zeker in deze markt”.

Ik wil graag meer informatie, of een offerte aanvragen 

Betrouwbaarheid en zorgvuldig werken

Betrouwbaarheid, zorgvuldigheid en verantwoord werken zijn onze kernwaarden. Onze offertes worden met veel aandacht opgesteld. Als u precies weet wat u kunt verwachten, komt u nooit voor grote verrassingen te staan. We werken met een vaste ploeg vakmensen die op elkaar ingespeeld is en taken van elkaar kan overnemen. Verantwoordelijkheid ligt bij iedereen – de vakmensen doen waar ze het beste in zijn, steeds met het eindresultaat voor ogen. Dat zorgt voor een goede sfeer en ruimte voor u om vragen te stellen of ideeën in te brengen. Hoe duidelijker u vertelt wat u wilt, des te beter kunnen wij aan de slag.

Duurzaamheid – goed voor iedereen

Duurzaam bouwen is voor ons vanzelfsprekend. In overleg met u streven we naar een optimale combinatie van betaalbaarheid, energiebesparing en duurzaamheid. Onze kennis van duurzame bouwmaterialen helpen u een goede keuze te maken die past bij uw budget. Duurzaam bouwen betaald zichzelf terug, bovendien geven we de aarde op deze manier beter door aan de volgende generaties.

Ja, ik wil graag meer informatie over bouwen/verbouwen met Tiemessen.