Originele details

Wij maken alles van hout. Sponningen voor nieuw glas-in-lood in een historische serre, met kozijnen die precies aansluiten bij het bestaande pand. Maatwerk trappen die niet van het origineel te onderscheiden zijn, of juist een heel moderne oplossing. Dakopbouwen die naadloos aansluiten bij het gebouw. Het klassiek timmermansoog van onze vakmensen zorgt voor maatwerk en een prachtig eindresultaat. In het foto-overzicht hieronder ziet u voorbeelden van houtbewerkingen die we voor u kunnen uitvoeren.

Met maatwerk bedoelen we ook: meedenken. Een vlizotrap vervangen door een vaste trap levert bijvoorbeeld interessante uitdagingen op. Waar draait de trap naartoe? Zijn de treden breed genoeg en is er voldoende hoogte in de ruimte? Kan de ruimte worden aangepast? Zo ontstaat een maatwerk oplossing die voelt als een logische keuze. We gebruiken detailleringen uit het huis om de houten toevoeging een authentieke uitstraling te geven.

In de Amersfoortse wijk Kattenbroek hebben wij een dakopbouw ontworpen en uitgevoerd die zo goed paste bij het bestaande gebouw dat veel buren deze dakopbouw ook bij ons hebben besteld. Hele straten zijn op deze manier voorzien van maatwerk. Wie niet weet dat de opbouw later is toegevoegd, ziet een mooi ontworpen huis. Kattenbroek heeft al vele prijzen gewonnen vanwege de baanbrekende architectuur van ontwerper Ashok Balotra.