Uw eigen woning bouwen

Bouwprojekt Tiemessen BV in Amersfoort

Wilt u uw eigen woning bouwen? Geheel volgens uw eigen dromen en wensen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al in het offertestadium horen we graag welke materialen u wilt toepassen in uw huis en welk afwerkingsniveau u voor ogen heeft. Zo kunnen we u een realistische prijs aanbieden. We streven er niet naar de goedkoopste te zijn maar willen een waarheidsgetrouw en gefundeerd beeld geven van de kosten en doorlooptijd van uw project. Zo komt u niet voor verrassingen te staan terwijl wij uw woning bouwen.

We kunnen voor u een bijzondere, unieke woning bouwen. Met alle beschikbare informatie naar de perfecte oplossing zoeken, dat doen we het liefst. Heeft u een prachtig huis laten ontwerpen? Houdt u niet van dertien in een dozijn-oplossingen? Wilt u authenticiteit en ambachtelijkheid? Laat ons dan uw aannemer zijn.

Wij hebben veel woningen gebouwd in de bekende jaren dertig-stijl. Veel details uit deze stijl kunnen wij namaken in onze eigen timmerwerkplaats. Deze ervaring gebruiken we graag om uw huis nog mooier te maken. Mocht u een andere stijl voor ogen hebben? Uiteraard is elke stijl mogelijk. Wij luisteren zorgvuldig naar uw wensen en helpen u uw droom waar te maken.

Heeft u u nog geen architect kunnen vinden die bij uw wensen aansluit? Wij werken regelmatig samen met architecten uit de hele provincie Gelderland en soms daarbuiten. Wij kunnen inschatten welke architect uw droomhuis het beste zou kunnen ontwerpen.

Zeker als u een vrijstaand huis wilt bouwen is duurzaamheid een belangrijk aandachtspunt. Vrijstaande huizen gebruiken immers meer energie. Wij kunnen u adviseren over isolerende maatregelen, duurzame en zuinige energie-opwekking en zuinig energiegebruik. Daarbij kijken we naar toepasbaarheid, betaalbaarheid en comfort. Een vrijstaand huis dat energieneutraal is en een A-label krijgt behoort zeker tot de mogelijkheden.

Ja, ik wil graag meer informatie of een offerte aanvragen.