Jaren dertig villa's ─ een specialisme

Tiemessen Bouwprojekten kan u van dienst zijn bij het bouwen of in stijl verbouwen van jaren dertig villa’s in Wageningen en wijde omgeving. In Arnhem en omgeving hebben we veel bedrijfspanden ingepast in het historische straatbeeld. De Hema in Oosterbeek is daarvan een goed voorbeeld.

In Renkum hebben we verschillende jaren dertig villa’s onder architectuur verbouwd. Maar ook in het Gooi, Baarn en Bussum kunt u ons vinden. Daar hebben wij een aantal grote panden verbouwd met respect voor de bestaande architectuur.

Jaren dertig villa’s hebben kenmerkende details, zoals grote dakoverstekken, prachtig glas-in-lood en mooie details in het houtwerk. U weet dat als geen ander. Wij hebben daar oog voor en houden rekening met deze bijzondere architectuur als wij jaren dertig villa’s renoveren of uitbreiden. U vindt hier foto’s van ons werk. Soms is moeilijk te zien wat we aan het bestaande gebouw hebben toegevoegd. Dat beschouwen we als een compliment: de bouwdelen moeten naadloos op elkaar aansluiten.

Geheel volgens uw wensen

Wij kunnen u het beste adviseren in een persoonlijk gesprek. We leveren altijd maatwerk als het gaat om het verbouwen van jaren dertig villa’s. Uiteraard zijn wij ook in staat een moderne aan- of uitbouw te maken voor jaren dertig villa’s. In overleg met u kunnen we voor het ontwerp een architect inschakelen die past bij uw ideeën en budget. Omdat we niets doen zonder overleg met u, wordt het eindresultaat geheel naar uw eigen wens uitgevoerd.