Op- en aanbouwen

Overweegt u op- en aanbouwen voor uw huis? Wij hebben ruime ervaring met moderne en klassieke op- en aanbouwen die naadloos aansluiten of mooi contrasteren met de bestaande woning. In de Amersfoortse wijk Kattenbroek hebben wij een aantal jaren geleden op- en aanbouwen gemaakt die aansloten bij de bekroonde architectuur van de wijk. Al snel kregen we meer opdrachten uit de wijk. Nu zijn hele straten in Kattenbroek door ons van dakopbouwen voorzien.
 
Wie de foto’s van de wijk bekijkt, kan haast niet meer zien waar de oorspronkelijke woningen ophouden en de op- en aanbouwen beginnen. Dat beschouwen wij als een compliment. Wij proberen bij elk gebouw de op- en aanbouwen op een mooie manier in de bestaande architectuur te verwerken. Bij elk gebouw is dat opnieuw puzzelen, en dat maakt het werken op maat zo bijzonder.
 

Op- en aanbouwen die uw huis meerwaarde geven

Komt u ruimte tekort in uw huis? Samen met u bedenken we een oplossing die niet alleen het probleem oplost, maar ook uw huis mooier maakt. Op- en aanbouwen zijn in alle soorten en maten te maken. Goed geïsoleerde op- en aanbouwen kunnen er zelfs voor zorgen dat uw energierekening naar beneden gaat. We denken daarbij door ruimtes heen en zorgen dat de aanbouw tot in het kleinste detail aansluit bij uw huis. We wijzen u van tevoren op mogelijke knelpunten en passen ons ontwerp zo nodig aan op aanvullende wensen.

Opknapbeurt

Een huis waarin geleefd wordt, heeft regelmatig een opknapbeurt nodig. Wij hebben specialisten in dienst voor alle soorten werkzaamheden, van het vernieuwen van leidingwerk tot het vervangen van het dak. Daarnaast hebben we goede relaties met diverse specialisten, die u net zo zorgvuldig van dienst zijn als onze vaste mensen. Wij werken in een klein en hecht kernteam, dat snel kan worden uitgebreid met vakmensen die we heel regelmatig inschakelen. Samen vormen deze vakmensen een goed team dat in goed overleg te werk gaat.